Receptes pròpies

Bé, potser ja va sent hora, sobretot ara que he decidit fer un pas endavant decissiu per dedicar-me (o intentar-ho) professionalment a la cuina, d´obrir una pàgina amb les meves receptes, vaja, les que m´he inventat jo o que he creat pensant-me que me les inventava jo. Vull dir que no les he fet seguint una recepta d´un llibre però sí que potser m´he inspirat en alguna altre per fer la meva. E 9s el cas de les receptes que posaré de pasta fresca casolana o d´altres que puguin anar apareixent. Espero que us agradin i em feu saber què us semblen.

Canelons de tomàquet farcits d´espinacs, gambes i rossinyols amb beixamel de marisc

Raviolis de gambes i espinacs amb velouté de gambes

Risotto de carxofes

Raviolis de carbassa al gorgonzola

– Llenties especiades amb bacallà

Llenties al curry amb poma

– Cigrons al curry amb carbassó

– Raviolis d´olivada farcits de bacallà i ceba caramelitzada amb salsa de pebrot

Tortellinis farcits d´olivada amb salsa de vitello tonnato

Amanida de llenties, remolatxa, ceba vermella i bacallà

Raviolis de cacau farcits de conill amb salsa bordelesa

Raviolis negres de bacallà amb ratatouille

Canelons vermells de cua de vedella amb prunes, orellanes i pinyons i velouté de carn

Carbassons farcits de verdures, pernil dolç i formatge brie gratinats

Carbassons farcits de magret d´ànec, albergínia, brie i xampinyons amb cous-cous de pebrot i nectarina

Mandonguilles de pollastre i gambes

Maccheroncelli a la falsa carbonara de curry i caviar d´arengada

Bacallà gratinat amb allioli i samfaina deconstruida

Raviolis de gambes i musclus amb salsa de gambes

Hamburguesa farcida d´espinacs

Raviolis de conill amb samfaina a la mantega de sàlvia

Maccheroncelli a la bolognesa de pollastre

Risotto de gambetes i canana

Maccheroncelli a la carbonara de verdures 

Risotto de gambes i ruca

Parmiggiana de carbassó

Bacallà confitat amb carbassó i salsa de pebrot

– Canelons mentolats de pollastre, gambes i bolets amb salsa de xocolata

Tagliatelle de cacau amb pesto de menta

– Curry de gambes amb menta i mango

Calamars farcits de guatlles amb gambes

Risotto de trompetes de la mort i aranya

– Galta de porc amb puré de boniato i rovellons

Risotto de remolatxa, pera i roquefort

– Albergínies farcides d´ànec amb figues

Risotto d´albergínia, poma, remolatxa i formatge de cabra

Bacallà confitat amb bròquil i llenties estofades

Risotto negre de sípia, butifarra i pebrot escalivat


Deixa un comentari