Receptes pròpies
Bé, potser ja va sent hora, sobretot ara que he decidit fer un pas endavant decissiu per dedicar-me (o intentar-ho) professionalment a la cuina, d´obrir una pàgina amb les meves receptes, vaja, les que m´he inventat jo o que he creat pensant-me que me les inventava jo. Vull dir que no les he fet seguint una recepta d´un llibre però sí que potser m´he inspirat en alguna altre per fer la meva. E 9s el cas de les receptes que posaré de pasta fresca casolana o d´altres que puguin anar apareixent. Espero que us agradin i em feu saber què us semblen.
– Canelons de tomàquet farcits d´espinacs, gambes i rossinyols amb beixamel de marisc
– Raviolis de gambes i espinacs amb velouté de gambes
– Raviolis de carbassa al gorgonzola
– Llenties especiades amb bacallà
– Cigrons al curry amb carbassó
– Raviolis d´olivada farcits de bacallà i ceba caramelitzada amb salsa de pebrot
– Tortellinis farcits d´olivada amb salsa de vitello tonnato
– Amanida de llenties, remolatxa, ceba vermella i bacallà
– Raviolis de cacau farcits de conill amb salsa bordelesa
– Raviolis negres de bacallà amb ratatouille
– Canelons vermells de cua de vedella amb prunes, orellanes i pinyons i velouté de carn
– Carbassons farcits de verdures, pernil dolç i formatge brie gratinats
– Mandonguilles de pollastre i gambes
– Maccheroncelli a la falsa carbonara de curry i caviar d´arengada
– Bacallà gratinat amb allioli i samfaina deconstruida
– Raviolis de gambes i musclus amb salsa de gambes
– Hamburguesa farcida d´espinacs
– Raviolis de conill amb samfaina a la mantega de sàlvia
– Maccheroncelli a la bolognesa de pollastre
– Risotto de gambetes i canana
– Maccheroncelli a la carbonara de verdures
– Bacallà confitat amb carbassó i salsa de pebrot
– Canelons mentolats de pollastre, gambes i bolets amb salsa de xocolata
– Tagliatelle de cacau amb pesto de menta
– Curry de gambes amb menta i mango
– Calamars farcits de guatlles amb gambes
– Risotto de trompetes de la mort i aranya
– Galta de porc amb puré de boniato i rovellons
– Risotto de remolatxa, pera i roquefort
– Albergínies farcides d´ànec amb figues
– Risotto d´albergínia, poma, remolatxa i formatge de cabra
– Bacallà confitat amb bròquil i llenties estofades
– Risotto negre de sípia, butifarra i pebrot escalivat