Amanida de llamantol (36/36)

Bona recepta, important que la salsa us quedi bé i que el llamantol sigui viu quan el compreu, bé, imprescindible!

Ingredients:

2 llamantols

250 gr de brots d´amanida

1 magrana

1 ou

1 taronja i 1 llimona

2 cullerades de salsa de soja

2 cullerades de sèsam torrat

100 ml d´oli de girasol

2 fulles de llorer

sal gruixida i sal fina

 

Els llamantols els bulliu amb aigua, llorer i sal gruixuda un super màxim de 10 minuts, jo potser diria que un parell menys i tot. En tot cas deu com a tope, i refredeu-los ràpidament. Obriu el bitxo i treieu tot el que pugueu del seu cap, je je, i ho poseu en un vas llarg de plàstic amb l´ou, la sola i el suc de la taronja. Triturar amb el turmix, afegint a poc a poc l´oli (jo vaig utilitzar el d´oliva, suposo que l´autor tria el de girasol perquè és més neutre). Rectificar de sal i afegir-hi una mica de suc de llimona. Filetejar la carn del llamantol i muntar el plat amb l´amanida, la magrana i la salsa per sobre i quedareu com uns senyors!

IMG_1614

 

~ per picanyol a 19/04/2016.

Deixa un comentari