El gran llibre de la Cuina Asiàtica

Bé, no sé si és el llibre “definitiu” sobre cuina asiàtica, ni tan sols si és un llibre amb pedigrí, però sí sé que té moltíssimes receptes, moltes d´elles interessants. I que és didàctic, que t´explica moltes coses i et posa en context d´elles, que dedica capitols especials a les diferents classes d´espècies que hi podem trobar, a la seva intensitat, als seus sabor. Et parla de les fruites, de les verdures, dels tipus d´arròs, de les diferents coccions. I després de 60 pàgines comencen les receptes, dividides per països i per tipus de plats. Jo les poso totes juntes, n´he sel.leccionat 84, espero que us agradin.

  • Rotllets de primavera
  • Rotllets de pollastre
  • Amanida d´arròs i albergínies
  • Saté amb carn de pollastre i bacó
  • Gado gado
  • Amanida agredolça d´ànec
  • Peix marinat
  • Broxetes de marisc
  • Amanida de fideus de soba
  • Sopa freda d´estiu
  • Sopa d´arròs amb gambes
  • Sopa d´ànec amb won-tans
  • Sopa de fideus
  • Sopa picant amb gambes
  • Sopa de tomàquets amb ou
  • Dashi amb tofu i verdures
  • Dashi amb verdures i gambes
  • Verdures arrabossades i fregides
  • Verdures variades amb tofu
  • Font de verdures
  • Choisum del wok
  • Pak-choi saltejat
  • Choisum i pebrots amb fideus d´arròs
  • Albergínies amb tofu
  • Espàrrecs i pak-choi
  • Fried curry rice
  • Arròs amb pollastre
  • Arròs amb albergínies
  • Fideus amb carn de porc
  • Fideus d´arròs amb pak-choi
  • Fideus de vidre amb marisc
  • Fideus amb pollastre al pebre
  • Bami goreng
  • Fideus d´arròs i verdura
  • Fideus amb tofu, carn i gambes
  • Fideus de soba amb tonyina
  • Fideus japonesos
  • Curry de pollastre
  • Curry de peix
  • Curry agre d´au
  • Curry de quingombó
  • Kath katha
  • Curry de col-i-flor
  • Curry de boniato i papaya
  • Curry de col blanca
  • Curry d´ànec
  • Curry de mango amb gambes
  • Curry de col xina i gambes
  • Curry de xai
  • Sípies farcides
  • Gambes amb salsa de coco picant
  • Peix fregit amb salsa de chili
  • Filet picant d´emperador
  • Gambes a la cassola
  • Peix fregit amb salsa de coco
  • Peix amb papaya
  • Peix, gambes i plàtan
  • Filets d´orada embolicats amb fulles de plàtan
  • Peix picant
  • Boletes de peix
  • Peix fumat amb verdures
  • Broxetes de peix
  • Pollastre tandoori amb curry de patates
  • Anec al gingebre
  • Gall dindi amb anacards i bròquil
  • Pollastrets amb herba llimona
  • Laksa ayam
  • Anec amb salsa de pinya
  • Broxetes cruixents de pollastre
  • Arròs de pollastre d´Hainan
  • Ayam goreng
  • Pollastre adobat amb cacahuets
  • Anec amb carbassa
  • Pato Pekin
  • Pollastre fregit
  • Yakitori
  • Curry satay
  • Creps vietnamites
  • Ragú de xai amb arròs bryani
  • Curry de vedella amb arròs
  • Vedella amb pebrots
  • Porc agredolç
  • Carn amb arròs a l´estil xinès
  • Vedella amb verdura variada

 
%d bloggers like this: