Conill “moruno” (54/88)

Una clàssica recepta de conill guisat amb uns quants elements típics de la cuina marroquí/magrebí, d´aquí el seu nom, com mel, canyella…

Ingredients:

1 conill tallat a octaus

1 pebrot vermell

2 pebrots verds

8 prunes sense pinyol

3 tomàquets madurs o una llauna petita de tomàquet triturat

3 cebes

2 dents d´all

1 cullerada de mel

150 ml de cognac

mig litre de brou de pollastre

1 branca de canyella

farina

sal, pebre, oli

 

Salpebrat, enfarinar i daurar els trossos de conill. A la mateixa cassola comencem a fer un sofregit amb les cebes, els pebrots i els dents d´all. L´autor també hi posa el fetge, jo ni de conya (ho fa només per daurar-ho i després fer una picada…ho sento, no puc amb el gust del fetge). Quan està al seu punt incorporo el tomàquet i deixo sofregir una miqueta més. Moment de posar-hi la branca de canyella, els trossos de conill daurats, el cognac, la mel i les prunes. Ho mullem amb el brou de pollastre, que si en teniu o podeu fer-ne de conill doncs molt millor, i ho deixem coure, tapat, unes dues hores i mitja aprox.

IMG_1038

 

Anuncis

~ per picanyol a 09/05/2016.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

 
%d bloggers like this: