Hofmann

Sota un dels noms de referència de la gastronomia a Catalunya publicaré un seguit de receptes que he après a cuinar al Curs de Cuina Integral que estic fent a la seva Escola d´Hosteleria i que tinc previst acabar al Maig del 2014. No hi seran totes però sí la majoria. Algunes són mooolt senzilles, moltes d´elles clàsiques, òbvies fins i tot diria jo i gran part d´elles ja les he fet en altres receptaris, com el del 1008 Recetes de Cocina o les compilades del Gran Llibre de la Gastronomia Catalana. La novetat és que ho he fet sota el mestratge d´un “chef” de l´Escola, vaja, del professor que dona aquestes classes. Sobretot es tracta d´apendre tècniques culinàries i no receptes en sí, però com que moltes d´elles són ja força interessants doncs he decidit posar-les en una pàgina apart, aquesta, de la Hofmann. No hi són totes però sí la gran majoria de les que he fet a classe i seguiré fent fins al mes de maig del 2014.

Llenties amb sepietes saltejades

Boniato  emmascarat

Tortell de Reis

Conill a la bourguignon amb pastanagues

Rustit de vedella amb el seu suc i arròs pilaf

Fruits vermells glassejats amb sabayón

Mandonguilles amb sèpia

Guatlles lacades amb mel, soja i sèsam i verduretes

Tataky de tonyina amb chop-suey de verdures i soja

Ajoarriero de bacallà

Ajoblanco de poma àcida amb salmó

Lluç amb salsa verda i cloïsses

Pastís calent de xocolata sense farina amb salsa de gerds

Truita farcida de bacallà i pebrots verds

Rossejat de fideus amb all i oli negat

Magret d´ànec a la taronja amb chutney de mango

Gnoccis de patata amb crema de gorgonzola

Arròs negre amb costella de porc i sepietes

Milfulles de crema i fruita

Coca de trempó amb sobrassada i formatge maó 

Confit de pollastre amb peres especiades i salsa de ratafia

Pastís de formatge

Arròs caldòs de verdures i bacallà

Braç de gitano amb crema i rovell cremat

Orada amb curry lleuger de pinya i coco

Brownies de xocolata amb avellanes i crema de xocolata

Amanida de patates, escamarlans i cruixent de pernil

Carré de xai tipus kebab amb broxeta de verdures

Ravioli obert de bolets i ou poché

Molls amb patates i xoriç

Arròs verd amb gambes

Xai als deu aromes

Pintada en dues coccions amb polenta

Cua de vedella amb puré de moniato i macarrons

Escabetx ràpid de molls amb foie i amanida de bolets

Rable de conill farcit de gamba i crema de pastanaga

Raviolis de gambes farcits de bolets

Zurrucutuna de bacallà

Rigattonis farcits de rostit de pollastre glassejats amb escamarlans

Fricandó de galta de porc amb cremós de patata i bolets

Calamars a la provençal

Amanida Niçoise

Filet de vedella amb salsa de soja i patates Anna

Marmitako

Lassanya de salmó i espàrrecs

Esqueixada de bacallà amb gazpatxo

 


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

 
A %d bloguers els agrada això: