Hofmann
Sota un dels noms de referència de la gastronomia a Catalunya publicaré un seguit de receptes que he après a cuinar al Curs de Cuina Integral que estic fent a la seva Escola d´Hosteleria i que tinc previst acabar al Maig del 2014. No hi seran totes però sí la majoria. Algunes són mooolt senzilles, moltes d´elles clàsiques, òbvies fins i tot diria jo i gran part d´elles ja les he fet en altres receptaris, com el del 1008 Recetes de Cocina o les compilades del Gran Llibre de la Gastronomia Catalana. La novetat és que ho he fet sota el mestratge d´un “chef” de l´Escola, vaja, del professor que dona aquestes classes. Sobretot es tracta d´apendre tècniques culinàries i no receptes en sí, però com que moltes d´elles són ja força interessants doncs he decidit posar-les en una pàgina apart, aquesta, de la Hofmann. No hi són totes però sí la gran majoria de les que he fet a classe i seguiré fent fins al mes de maig del 2014.
Llenties amb sepietes saltejades
Conill a la bourguignon amb pastanagues
Rustit de vedella amb el seu suc i arròs pilaf
Fruits vermells glassejats amb sabayón
Guatlles lacades amb mel, soja i sèsam i verduretes
Tataky de tonyina amb chop-suey de verdures i soja
Ajoblanco de poma àcida amb salmó
Lluç amb salsa verda i cloïsses
Pastís calent de xocolata sense farina amb salsa de gerds
Truita farcida de bacallà i pebrots verds
Rossejat de fideus amb all i oli negat
Magret d´ànec a la taronja amb chutney de mango
Gnoccis de patata amb crema de gorgonzola
Arròs negre amb costella de porc i sepietes
Coca de trempó amb sobrassada i formatge maó
Confit de pollastre amb peres especiades i salsa de ratafia
Arròs caldòs de verdures i bacallà
Braç de gitano amb crema i rovell cremat
Orada amb curry lleuger de pinya i coco
Brownies de xocolata amb avellanes i crema de xocolata
Amanida de patates, escamarlans i cruixent de pernil
Carré de xai tipus kebab amb broxeta de verdures
Ravioli obert de bolets i ou poché
Pintada en dues coccions amb polenta
Cua de vedella amb puré de moniato i macarrons
Escabetx ràpid de molls amb foie i amanida de bolets
Rable de conill farcit de gamba i crema de pastanaga
Raviolis de gambes farcits de bolets
Rigattonis farcits de rostit de pollastre glassejats amb escamarlans
Fricandó de galta de porc amb cremós de patata i bolets
Filet de vedella amb salsa de soja i patates Anna
Esqueixada de bacallà amb gazpatxo