“El comidista pop”
Doncs sí, també em van regalar el segon llibre de “El comidista”, l´exitós blog de cuina del diari El País. I tot i que al principi vaig pensar que era molt més fluix, la veritat es que segueix tenint receptes més que interessants. Si són millors o no que les del primer llibre (ara a sobre surt el tercer…) això ja dependrà dels vostres gustos. Jo segueixo dient que les del primer eren molt útils i molt interessants, i crec que les d´aquest segon volum -titulat “la cocina pop de el comidista”- seran com a mínim molt interessants.
La meva sel.lecció és la següent:
– Arròs especiat amb albergínies i iogurt
– Entrepà de “roast beef”, alvocat i cebetes glassejades
– Vichyssoise amb pera i gorgonzola
– Crema de pastanaga caramelitzada, taronja i iogurt
– Amanida d´alvocat, quinoa i favetes
– Amanida de carxofes, anxoves i ous
– Col-i-flor al forn amb pastanaga i taronja
– Macarrons amb salsitxes, xampinyons i alls tendres
– Tarta de poma, bacon i formatge Idiazabal
– Salmó marinat amb mostassa i cognac
– Pit de pollastre farcit d´espinacs i fruita seca
– Guatlles en escabetx amb poma
– Xai amb figues (xai marroquí)
– Kofte
– Taronges caramelitzades amb cacao i canyella
– Tombet
– Arròs melòs de pollastre amb favetes i olives
– Mongeta tendra amb patata, pastanaga i ceba al vi
– Roastbeef amb mostassa i romaní
– Sopa freda de tomàquet i mango amb gambes picants
– Pollastre amb alls tendres i moscatell
– Amanida d´espinacs i cigrons cruixents amb iogur.