CV
MARC PICANYOL I ROIG (28/4/1970)
607 455 443
picanyol.marc@gmail.com
Vallfogona 1, àtic 2ª
08012 Barcelona
Formació:
Pràctiques al Restaurant Petit Comité (Març-Juliol 2015): Cuina producció, Cuina Servei a totes les partides.
Pràctiques a la cuina del Restaurant La Lluna (zona freda, setembre 2014-Gener2015)
Pràctiques a la cuina del Restaurant Ferran 59 (Juny-Juliol 2014)
Curs d´Arrossos a l´Escola d´Hosteleria Hofmann (Maig-Juliol 2014
Curs “Formación completa de cocinero” a l´Escola d´Hosteleria Hofmann (Juny 2013-Juny 2014, 264 hores)
Curs “Cuina moderna” a l´Escola de cuina Bell-Art (Gener-Juny 2013)
curs de “cuina oriental” a l´Escola Bell-Art (Febrer 2012)
Curs de pa a la casa Elizalde (Octubre-Novembre 2013)
Curs de pasta fresca a la Casa Elizalde (2011)
Curs de cuina mediterrània “los lunes gastronómicos” a l´Escola d´Hosteleria de Barcelona (Gener-Juny 2004)
Autor del blog gastronòmic “foodandfoot”, amb més de 700 receptes fetes i publicades
(https://foodandfoot.wordpress.com)
Experiència profesional anterior
The Tintin Shop (2011-2012): Co-soci i encarregat de la botiga dedicada exclusivament al món de Tintín al Centre Comercial de Las Arenas.
Entre Abril del 1994 i Juliol del 2011 vaig treballar en el món de la promoció discográfica i de concerts, primers a empreses com Discmedi i més endavant vaig crear una de propia on oferiem serveis de promoció, management i edició discográfica.
Entre Abril del 1989 i Abril del 1995 vaig treballar com a periodista i fotògraf en revistes de rock com Popular 1 i en diaris nacionals com El Mundo a la secció d´espectacles.
Formació acadèmica:
1994 First Certificate of English
1988 COU I Selectivitat.