CV

 

                                              MARC PICANYOL I ROIG (28/4/1970)                                                                                 

607 455 443

picanyol.marc@gmail.com

Vallfogona 1, àtic 2ª

08012 Barcelona

 

Formació:

Pràctiques al Restaurant Petit Comité (Març-Juliol 2015): Cuina producció, Cuina Servei a totes les partides.

Pràctiques a la cuina del Restaurant La Lluna (zona freda, setembre 2014-Gener2015)

Pràctiques a la cuina del Restaurant Ferran 59 (Juny-Juliol 2014)

Curs d´Arrossos a l´Escola d´Hosteleria Hofmann (Maig-Juliol 2014

Curs “Formación completa de cocinero” a l´Escola d´Hosteleria Hofmann (Juny 2013-Juny 2014, 264 hores)

Curs “Cuina moderna” a l´Escola de cuina Bell-Art (Gener-Juny 2013)

curs de “cuina oriental” a l´Escola Bell-Art (Febrer 2012)

Curs de pa a la casa Elizalde (Octubre-Novembre 2013)

Curs de pasta fresca a la Casa Elizalde (2011)

Curs de cuina mediterrània “los lunes gastronómicos” a l´Escola d´Hosteleria de Barcelona (Gener-Juny 2004)

Autor del blog gastronòmic “foodandfoot”, amb més de 700 receptes fetes i publicades

(https://foodandfoot.wordpress.com)

 

Experiència profesional anterior

The Tintin Shop (2011-2012): Co-soci i encarregat de la botiga dedicada exclusivament al món de Tintín al Centre Comercial de Las Arenas.

Entre Abril del 1994 i Juliol del 2011 vaig treballar en el món de la promoció discográfica i de concerts, primers a empreses com Discmedi i més endavant vaig crear una de propia on oferiem serveis de promoció, management i edició discográfica.

Entre Abril del 1989 i Abril del 1995 vaig treballar com a periodista i fotògraf en revistes de rock com Popular 1 i en diaris nacionals com El Mundo a la secció d´espectacles.

Formació acadèmica:

1994 First Certificate of English

1988 COU I Selectivitat.

 


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

 
A %d bloguers els agrada això: