Bruixa amb “mojo” de cilantre (52/88)

Bruixa, també dita “gall” (no de Sant Pere, però, aquest és un altre peix!), com podria ser qualsevol altre peix de carn blanca. El mojo és una gran delicia canària que pot no ser apta per a tots els estòmacs però que està de vici…

Ingredients:

1 gall a filets ( 0 2, si és petit)

1 ceba

1 dent d´all

1 manat de cilantre

1 culleradeta de comí en pols (o en gra…més laboriós llavors)

2 cullerades de vinagre de vi blanc

oli, sal

 

Picar la ceba i sofregir-la amb oli abundant a foc lent. Es per fer un afegit del plat que jo no vaig utilitzar, la ceba fregida. Per al mojo agafeu un morter i feu una picada amb l´all, el comí, el vinagre, un punt de sal i el cilantre. Tot seguit, i sense deixar de remenar amb la mà de morter, anar afegint oli, uns 200 ml, procurant que no es talli. Feu els filets a la planxa, poseu el mojo per sobre i si heu fet lo de la ceba doncs a continuació. Ta,bé podeu posar aquella que es ven ja fregida, com per als frankfurts, li pot donar un toc especial.

IMG_1031

 

~ per picanyol a 24/05/2016.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: