El Comidista 3
No, no tinc accions a “El Comidista”. Ni sóc amic del seu autor, ni m´ha sobornat perquè li faci propaganda dels seus llibres i les seves receptes (no li fa precisament cap falta). Senzillament treu uns llibres de receptes molt útils, en general senzills, pràctics i amb unes receptes que en la gran majoria dels casos són super bones. Obviament jo en faig una sel.lecció i en aquest nou receptari n´ofereixo les que més m´han cridat l´atenció de “Las 202 mejores recetas de El Comidista”, probablement el seu llibre més rodó, tot i que el primer segueix sent (potser) el més genuí. Espero que us agradin i us animeu a fer-les i, perquè no, a comprar el llibre, que està molt i molt bé.
- Fritatta d´espaguetis, carbassó i sobrassada
- Olives grosses farcides de tomàquet i formatge
- Boletes farcides de sobrassada i formatge
- Trio de patés
- Tzatziki de fonoll
- Pastanagues “morunes”
- “Pintxos” d´albergínia i anxova
- “Natilles” d´Idiazábal amb torrades d´anxoves
- “Tigres” a la tailandesa
- Flam de “lacón” i formatges
- Albergínies marinades
- Albergínies especiades
- Albergínies escabetxades
- Col-i-flor torrada amb panses
- Carxofes confitades amb verat
- Carxofes farcides de favetes a la menta
- Crema d´alvocat i carbassó
- Crema de carbassa i pera amb pinyons
- Crema de pastanaga, carbassa i alvocat
- Crema freda de carbassó i iogur
- Cuscús de bròquil amb gambes
- Cuscús de remolatxa, carbassó i ametlles
- Amanida de col, poma, pollastre i gorgonzola
- Amanida de cigrons, bacallà i pebrot
- Amanida de patata, salmó i fonoll
- Amanida “mixta” amb ou “mollet” i seitons
- Amanida rosa
- Patates farcides al forn
- Croquetes de pilota
- Hamburgueses de cigrons i llenties
- Llenties alleugerades
- Llenties amb arròs i carbassa
- Llenties amb mongeta verda i pastanaga al forn
- Tajin de verdures
- Ous amb “ajvar”
- Sopa carbonada
- Sopa harira
- Sopa Yeti
- Lassanya d´espinacs
- Fideus a la cassola
- Fideus d´arròs amb porc “satay”
- Fideus d´arròs amb verdures i tofu
- Spaguetis picants amb pesto de remolatxa
- Pasta amb carxofes i panses
- Pasta amb falsa carbonara i espàrrecs verds
- Tagliatelle amb “cecina” i pèsols
- Risotto de carbassa i formatge blau
- Arròs melòs amb costella de porc
- Cebiche de gambes amb poma i plàtan
- Cebiche de llobarro, pop i alvocat
- Tartar de tomàquet i sardines
- Tartar de tonyina amb remolatxa i maduixes
- Tonyina amb hummus d´ametlles
- Bacallà amb “pisto moruno” d´albergínies
- Hamburgueses de tonyina
- Flam de bacallà amb panses i pinyons
- Bacallà amb carxofa i patates
- Bonitol a la donostiarra
- Llibrets de seitons
- Seitons fregits i farcits d´olives
- Peix amb “mojo” de coriandre
- Molls amb “torronada”
- Orada amb bolets i pinyons
- Verat amb pesto d´ají i coriandre
- Sípia estofada amb tomàquet i vi blanc
- Pit de galldindi a la sal
- Pit de pollastre amb pernil, alls tendres i Pedro Ximénez
- Pit de pollastre farcit amb salsa d´anous
- Broxeta de pollastre amb salsa de tomàquet i fruits secs
- Pollastre al forn amb raïm
- Pollastre amb llet
- Tires de pollastre especiat amb crema de cigrons
- Conill “en pepitoria”
- Conill “moruno”
- Curry d´albergínies i mandonguilles
- Mandoguilles amb salsa de tomàquet i espaguetis
- Mandonguilles de gall dindi amb cigrons i salsa de iogur
- Hamburguesa tandoori amb albergínies i mozzarella
- Galtes amb salsa de vi i prunes
- Filet de porc amb orellanes i poma
- Estofat indonesi
- Galetes de llavors
- Pa de pessic de iogur, mango i “anacardos”
- “Cuajada” de xocolata picant
- Pastís de xocolata i albergínia
- “Peu” de llimona
- Pastís de xocolata amb ametlles i sal
- Torrades de santa Teresa