El gourmet vegetariano

Sí, finalment m´he decidit. He comprat un llibre de cuina vegetariana, potser no tant espectacular com em pensava que seria però suficient com per estar content amb la compra que vaig fer i, sobretot, per dedicar-li un repàs propi al blog amb l´elaboració de 75 de les seves receptes. Editat per RBA, l´autor és un conegut xef vegetarià (no vegà, ok?, hi ha forces receptes amb ous) que es diu Yotam Ottolenghi.

  • Amanida de remolatxa, taronja i olives
  • Xirivies i boniatos al forn amb vinagreta de tàperes
  • “Vindaloo” de patates i boniatos
  • Remolatxa amb iogur i salsa de llimona en conserva
  • Pastissets de boniato
  • Bunyols de porro
  • Pastís d´alls caramelitzats
  • Cebes farcides
  • Tofu al pebre negre
  • Sopa d´all i harissa
  • Bánh Xèo
  • Xampinyons farcits amb formatge taleggio
  • Lassanya de bolets
  • suflés de carbassa
  • Carbassa al forn amb especies dolces, llima i chili verd
  • Carbassons farcits
  • Amanida de carbasso i avellanes
  • “Pisto” de Tamara
  • Pastís de verdures
  • Shakshuka
  • Pastís de bròquil i gorgonzola
  • Amanida de bròquil i sèsam dolç
  • Frittata fumada (col-i-flor amb scamorza)
  • Bròquil morat amb fideus d´arròs
  • Amanida de col dolça d´hivern
  • Col-i-flor amb panses, olives i safrà
  • Albergínies amb salsa de iogur
  • Fideus soba amb albergínia i mango
  • Albergínia amb mozzarella de búfala i tàperes
  • Sopa de verdures al forn
  • Llenties amb albergínia al forn
  • Croquetes d´albergínia
  • Albergínia al forn amb tahín
  • Amanida de quinoa i pa torrat
  • Quesadillas
  • Tomàquets farcits d´herbes aromàtiques
  • Ous al forn amb iogurt i chili
  • Truita de bledes i safrà
  • Estofat de bledes i cigrons amb tamarindo
  • “pancakes” verds amb mantega de llima
  • Endivies caramelitzades amb gruyer
  • Pizza d´espinacs, ou i pecorino
  • Carxofes amb llimona
  • Espàrrecs, fonoll i remolatxa
  • Fonoll caramelitzat amb mató de cabra
  • Carxofes gratinades
  • Gaspatxo verd
  • Espàrrecs “mimosa”
  • “Vichyssoise” d´espàrrecs
  • Mee goreng
  • Fideus soba amb wakame
  • Mongeta verda especiada amb api
  • Gado-gado
  • Fideus “celofán” amb edamame
  • Cigrons saltejats amb iogur
  • Api nap i llenties amb avellanes i menta
  • Sopa de cigrons, pa i tomàquet
  • Llenties verdes amb espàrrecs i canonges
  • Llenties vermelles especiades amb iogur de cogombre
  • Llenties de Puy amb tomàquets i gorgonzola
  • Arròs de coco amb sambal i ocra
  • Risotto de llimona i albergínia
  • Kisir
  • Arròs al cardamom amb ous escalfats i iogur
  • Pilaf de freekeh
  • Pilaf de bulgur de Itamar
  • Amanida d´arròs de coco i mango
  • Amanida de quinoa amb llima seca
  • Raviolis de formatge de cabra i llimona
  • Pappardelles cruixents
  • Amanida de pasta i carbassó fregit
  • Cuscús verd
  • Tallarines amb safrà i mantega picant
  • Cuscús d´hivern bàsic
  • Polenta amb herbes aromàtiques i xampinyons
  • Suflés de formatges de cabra amb fruita

 
A %d bloguers els agrada això: