Pastissets de llimona (35/36)

Els postres mai han estat el meu fort, i els pastissos tampoc. Així s´entén que, per molt senzilla que sigui la recepta, del tot bé no em va quedar, la veritat. Crec que sé, però, què no vaig fer bé, així que jo us explico la recepta tal qual se suposo que queda bé i segur que us en sortiu, je je.

Ingredients (6 px):

100 gr de sucre glass

2 ous

3 cullerades de farina

150 ml de crema de llet

1 llimona

sal

mantega

 

Untem amb la mantega sis motllos petits i hi tirem sucre glass per sobre. Separem els rovells de les clares, batent aquestes a punt de neu. Barregem la farina amb el sucre. Tot seguit fem el mateix amb els rovells, la cfrema de llet, la pell de la llimona ratllada i dues cullerades del seu suc, i a continuació hi afegim la farina amb el sucre, i incorporem les clares batudes amb suavitat. Posem la mescla a dins dels motllos (heu de tenir el forn a 150 graus) i ho enfornem, tapat, uns 25 minuts. Destapem i ho deixem uns 15 més aprox.

IMG_1552

 

~ per picanyol a 18/04/2016.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: