Mini curs de cuina exòtica oriental
Mini mini, massa mini i tot. Quatre sessions escasses, més aviat una presa de contacte amb la cuina del sud-est asiàtic que un curs de cuina pròpiament dit. Quatre intenses sessions a l´escola Bell-Art patrocinades per la revista Cuina, a un preu força mòdic que millorava si eres subscriptor de la revista. Des que vaig visitar Vietnam ja fa quasi sis anys que vaig quedar enamorat d´aquesta cuina, així que semblava una bona oportunitat per acostar-s´hi i veure com es preparen bons plats xinesos, vietnamites (la mítica sopa pho-bo!), indonesis…llàstima però que hagi estat tan curt, que algunes receptes s´assemblessin massa (un parell en concret) i que la resta de cursos que es fan en aquesta escola, fora del patrocini del Cuina, siguin força cars (per exemple el de cuina japonesa, una continuació ideal a aquest però el doble de car) ja que d´altra manera m´hi abonaria segur…
Seran en total quinze receptes, algunes millors que d´altres però totes ben interessants:
Sambal de tomàquet i coco (un peix a la planxa amb…)
Vieires cuites al vapor amb salsa nuoc nam
Rotlle vietnamita de gamba amb macedònia d´hortalisses i fulles aromàtiques
Fideus udon amb salsa de cacauet i xili
Chow mien de fideus amb arrel de lotus
Chow mien de fideus amb llagostins, gambes i pebrots
Teriyaki de tonyina i fideus soba verds