Mini curs de cuina exòtica oriental

Mini mini, massa mini i tot. Quatre sessions escasses, més aviat una presa de contacte amb la cuina del sud-est asiàtic que un curs de cuina pròpiament dit. Quatre intenses sessions a l´escola Bell-Art patrocinades per la revista Cuina, a un preu força mòdic que millorava si eres subscriptor de la revista. Des que vaig visitar Vietnam ja fa quasi sis anys que vaig quedar enamorat d´aquesta cuina, així que semblava una bona oportunitat per acostar-s´hi i veure com es preparen bons plats xinesos, vietnamites (la mítica sopa pho-bo!), indonesis…llàstima però que hagi estat tan curt, que algunes receptes s´assemblessin massa (un parell en concret) i que la resta de cursos que es fan en aquesta escola, fora del patrocini del Cuina, siguin força cars (per exemple el de cuina japonesa, una continuació ideal a aquest però el doble de car) ja que d´altra manera m´hi abonaria segur…

Seran en total quinze receptes, algunes millors que d´altres però totes ben interessants:

Sambal de tomàquet i coco (un peix a la planxa amb…)

Vieires cuites al vapor amb salsa nuoc nam

Rotlle vietnamita de gamba amb macedònia d´hortalisses i fulles aromàtiques

Sopa Vietnamita Pho

Fideus udon amb salsa de cacauet i xili

Chow mien de fideus amb arrel de lotus

Chow mien de fideus amb llagostins, gambes i pebrots

Yakimeshi de pollastre

Nasi Goreng

Teriyaki de tonyina i fideus soba verds

Pollastre Biryani

Pollastre Tikka Masala

Pollastre Tenduri

Pollastre amb curri

Hong Kong ribs

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: