Pasta amb carxofes i panses (50/88)

Bona recepta. Les carxofes casen molt bé amb la pasta i les panses també, clar que aquí també hi entren tomàquets i crema de llet, que li donen el toc definitiu a la recepta…

Ingredients

400 gr de pasta tipus macarrons o similar

8/12 carxofes

8 tomàquets madurs o tomàquet triturat de llauna (una de petita)

1 pot petit de crema de llet o un iogur

50 gr de panses

1 vas de vi blanc

sal, pebre, oli

 

Pelem les carxofes, les tallem a quarts i les saltegem un parell de minuts a foc fort. després baixem el foc, les tapem i deixem coure uns deu minuts més. Mentrestant posem a bullir l´aigua i fem la pasta al dente. Pelem i tallem els tomàquets, els despepitem i abans d´afegir-los a la paella de les carxofes hi tirem el vi i les panses, pujant el foc. Quan s´hagi evaporat l´alcohol incorporem els tomàquets i els saltegem uns quants minuts. Finalment afegim la crema de llet, deixem que redueixi una mica i hi barregem la pasta. La saltem un minut i llestos.

IMG_1425

 

~ per picanyol a 02/05/2016.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: