Curs de cuina moderna

Doncs sí, un nou curs, i aquest força llarg, sis mesos ni més ni menys, un dia a la setmana i classe d´un parell d´horetes on es feien entre dos i tres plats. He decidit fer-los tots per una raó: si faig aquest curs és per aprendre a cuinar nous plats amb noves tècniques i amb un enfoc més actual, més “modern”. Vaja, a les antípodes de l´anterior receptari, el del llibre d´en Lladonosa. El curs el faig a l´escola de cuina “Bell Art” fins a finals de juny, i com que tinc moltes receptes “atrassades” miraré d´anar publicant sempre que pugui.

El llistat de receptes és el següent:

Crema de Carbassa amb tortellinis casolans de “Philadelphia”

Cua de bou farcida de fruits secs

Tagliatelle negres amb cloïsses, gambes, geleé de julivert i cruixent d´all i bitxo

Calamarsets amb verdures a l´estil oriental

“Tatin” de carxofes amb salsa de formatge

Amanida tèbia de “mollejas” amb fresons

“Sella” de xai farcida de bulghur

Sopa freda de poma amb sardines marinades

“Vol au vent” de llamantol

Risotto verd d´escamarlans

Filet de porc “hojaldrado” amb patata emmascarada

Galta de porc farcida de “duxelle” amb patata duquesa

“Soufflé” ètnic de gambes i pollastre

Magret farcit de llagostins amb “chutney” de verdures

Filet de dorada amb escames de patata i falsos pèsols

Guatlles farcides de fruits secs

Rap amb salsa de cava i flam d´espinacs

Deconstrucció de truita de riu a la navarra

Deconstrucció de truita de patates

Amanida tailandesa

Ales de pollastre lacades amb rotlles vietnamites

Remenat de gambes i alls tendres amb pa de cervesa

Bacallà gratinat amb allioli de romaní, tomàquet confitat i caviar d´albergínies

Arròs caldòs amb bacallà, favetes i moixernons

Cuixa de pollastre farcida de llagostins amb salsa mixta

Hortalises amb gomasi i tofu

Milfulles de patata amb “ratatouille” i glacé d´au amb aire de cilantre

Timbal de bacallà confitat amb mermelada de ceba, pebrot i olivada

“Carré” de xai rostit amb mel i sèsam

Lluç a la genovesa

“Escalopa” de salmó al vapor, blinis d´avellana i salsa de vi blanc

Textura de verdures

Col amb guatlles en dues textures

Presa de porc amb gelat de formatge fresc, pastís d´olives i pebrot vermell

“Chateaubriand” a la “perigourdinne” amb pa de ceba i xampinyons

Paella de fettuccini

Caneló cruixent de jarret de porc amb mango i agredolç de ceba

Crema freda d´ametlles amb broxeta de cherry i picatta

Ceviche

Lasanya de peix i marisc

“Chartreuse” de faisà

Flor de carbassó amb mousse de pollastre

Picantons amb “crosta” aromàtica

Turbot amb salsa de blat de moro i vainilla sobre un llit de polenta

Crema d´espàrrec verds amb royale de shiitake

Ravioli de bacon amb cargols, favetes i crema de xirivia


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: