Tortellinis farcits d´olivada amb salsa de vitello tonnato
Recepta com a mínim curiosa, probablement no apta per a tots els paladars i que s´ha de perfeccionar, ja que era un pèl forta…però que per als amants dels sabors forts pot arribar a ser deliciosa! La salsa de vitello tonnato porta tonyina en llauna, brou de verdures, tàperes, anxoves i alguna coseta més…
Ingredients:
300 gr de farina de força
3 ous
1 pot mitjà d´olivada (també la podeu fabricar vosaltres…)
2 llaunes de tonyina
25 gr de tàperes
mig litre de brou de verdures
1 pot petit d´anxoves
Per fer els tortellinis vegeu la recepta que vaig publicar al seu moment a la secció de pasta fresca, però en qualsevol cas primer haureu d´amassar la farina amb els ous durant uns quinze minuts i després deixar-la reposar 30. Passat aquest temps l’estireu, la talleu a quadrats de 7 cm, poseu el farcit i li dones la forma dels tortellinis.
Pel que fa a la salsa tritureu les anxoves amb la tonyina, les tàperes, els ous durs i el brou de verdures. Tot seguir ho poseu en un cassó a reduir fins que agafi consistència de salsa. Rectifiqueu de sal i serviu. Pot ser que faci falta una mica de mantega per acabar de lligar la salsa.
Reblogged this on Celler-Adocse.