Risotto de remolatxa, pera i roquefort

Un espectacular risotto vegetarià que farà les delicies de qualsevol que disfruti amb els seus tres ingredients principals…

Ingredients:

300 gr d´arròs carnaroli

tres remolatxes

dues peres conference

un bon tall de formatge roquefort (100 gr mínim)

pebre de jamaica

1 ceba tendra grosseta

1 litre i mig de brou de verdures (aprox)

ruca (rúcula)

 

Peleu i talleu la remolatxa i la ceba a daus més aviat petits. Feu el mateix amb la pera, però els daus més grossos. Comenceu a daurar la ceba, per afegir-hi la remolatxa quan estigui transparent. Un parell de minuts més tard hi tireu l´arròs i l´anacareu bé. Al darrer moment abans de començar a mullar amb el brou hi afegiu la pera i el pebre recén mòlt. I anem mullant a mesura que ens quedem sense brou, remenant de tan en quan. Uns 16/18 minuts més tard ho tindrem llest, afegiu el formatge fora del foc i ho treballeu a consciència, fins que s´hagi fós totalment. Deixeu reposar un parell de minuts i al final ho coroneu, ja emplatat, amb unes fulles de ruca. Brutal.

IMG_0917

~ per picanyol a 18/11/2015.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: