Amanida de llenties, remolatxa, ceba i bacallà

Inspirada directament en una amanida que feia un bon amic meu, aquesta és una recepta senzillíssima que a més a més es fa en un plis plas…

Ingredients (2 px):

200 gr de llenties cuites

200 grams de bacallà esqueixat

mitja ceba vermella

4 remolatxes mitjanes cuites

cibolet

mitja llimona

sal, pebre

oli extra verge

Poseu primer a marinar la ceba vermella amb el suc de la mitja llimona. Talleu a trossos petits el bacallà esqueixat, ja remullat i al punt de sal, i feu el mateix amb la remolatxa. Barregeu tots els ingredients, afegiu-hi la ceba, amaniu-ho amb una dosis generosa d´oli extra verge, sal i pebre i reserveu-ho a la nevera una estoneta abans de menjar-ho, tot i que també ho podeu fer directament. A aquesta amanida se li podeu treure o posar ingredients al vostre gust, tot i que la base original és la remolatxa, les llenties i la ceba. A partir d´aquests tres ingredients jo a vegades hi posa tomàquet i pebrot vermell i verd a més a més del bacallà, o en comptes de, i queda també boníssima.

IMG_4040

~ per picanyol a 15/07/2013.

Una resposta to “Amanida de llenties, remolatxa, ceba i bacallà”

  1. Reblogged this on Celler-Adocse.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

 
%d bloggers like this: