Bacallà confitat amb carbassó i salsa de pebrots

Recepta d´aprofitament, producte de tenir molt oli d´haver confitat dies abans un altre bacallà, i de tenir una salsa de pebrot extraordinària d´un altre plat, el “Rap amb albergínia i salsa de pebrot“, que val un imperi.

Ingredients:

4 lloms ade bacallà d´uns 150 gr cada un (penca o morro)

2 carbassons tallats a daus

herbes de provença o orenga

salsa de pebrots (per ingredients i recepta vegeu el link que surt al principi del post)

2 dent d´all

formatge ratllat

Escalfem una mica l´oli per confitar el bacallà. S´ha de fer a foc lent, sense que la temperatura pugi més de 80 graus, que NO noteu que fregeixi ni surti fum de l´oli. Sabreu que està quan se separin les làmines del bacallà, uns cinc o deu minuts, depenent de com sigui el tall.

Mentrestant saltegem els alls amb els daus de carbassó i hi tirem herbetes per sobre. Escalfem una mica la salsa, encenem el forn al gratinador i quan estigui a punt posem el bacallà cobert amb formatge ratllat i llestos, una delicia!

IMG_4955

~ per picanyol a 18/12/2013.

Una resposta to “Bacallà confitat amb carbassó i salsa de pebrots”

  1. Reblogged this on Celler-Adocse.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: