Tagliatelle de cacau amb pesto de menta
El cacau, la xocolata, sempre ha combinat bé amb la menta, així que vaig pensar que seria una bona idea fer un pesto amb totes les fulles de menta que tenia per utilitzar com a salsa amb una pasta al cacau que tenia….i és bo no, boníssim!
Ingredients:
300 gr de farina doble 0
3 ous
una bona cullerada sopera de cacau en pols
un bon grapat de fulles de menta
pinyons (a ull)
parmesà ratllat ( a ull)
un o dos grans d´all
oli extra verge
Farem primer la massa dels tagilatelle. Barregem bé els ingredients, utilitzant una miqueta de res d´aigua, i deixem reposar la massa uns trenta minuts. Mentrestant juntem la resta d´ingredients en un vas per triturar i amb l´ajuda del turmix fem una salsa al pesto, més espessa o més clara depenent de la quantitat d´oli i pinyons que hi poseu, amb un sabor més pronunciat si hi ha més menta. Saleu-ho i ho reserveu.
Estirem la massa de cacau, en fem unes làmines que passem per la màquina de tallar tagliatelle, els bullim un parell o tres de minuts amb aigua salada, ho barregem amb el pesto i si volem hi posem una mica més de parmesà ratllat.
Reblogged this on Celler-Adocse.