Filet de porc ibèric amb puré de poma i orellanes (42/88)

Un altre plat deliciós. A un molt bon marinat de la carn se li suma un excel.lent puré de poma i orellanes que combina d´una manera excepcional amb el filet de porc.

Ingredients:

2 filets de proc ibèric

2 pomes golden

unes 20 orellanes

150 ml de moscatell

250 ml de brou vegetal o de pollastre

1 cullerada de ras-el-hanout

1 cullerada de canyella/una branca

1 cullerada de mel

1 culleradeta de pebre de caiena

sal, pebre

oli d´oliva extra verge

 

Primer posarem a marinar la carn, d´un dia per l´altre o del matí al vespre barrejant la mel, vi dolç, ras-el-hanout i el picant amb oli d´oliva. Ho filmem i a la nevera. També posem a estovar les orellanes amb la resta del moscatell.

Començarem fent el puré…posem en una cassola la poma tallada a daus amb una branca de canyella, les orellanes amb el vi, el brou i pebre durant uns vint minuts. Si queda massa líquid el retirem, però aquí el tema es triturar-ho tot (sense la branca de canyella) i que quedi un puré amb una bona textura. El reserveu. I fem els medallons de porc a la planxa, que quedin cruets per dins.

El puré és fantàstic, el sabor del porc marinat també, una delícia de plat.

IMG_0982

~ per picanyol a 09/03/2016.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: