Hamburguesa tandoori amb albergínia, mozzarella de búfula i chutney de mango (41/88)

Un veritable festival!!! Requereix el seu temps d´el.laboració, però amics, el resultat és una explosió de sabors esplèndida i una delicia per als amants de les hamburgueses. Un “must”!

Ingredients:

300 gr de carn de vedella i 300 gr de carn de porc (o amb xai, o 100% vedella…cosa que no recomano, o de pollastre)

Una cullerada sopera de tandoori en pols o en pasta (si es pasta potser dues…si us agrada més especiat, més tandoori)

Una albergínia grossa (o dues mitjanes)

Una mozzarella de búfala

Chutney de mango: comprat o…un mango, 20 gr de panses, 30 ml de vinagre de poma, 1 ceba petita, 1 dent d´all, gingebre mòlt, nou moscada, pebre negre mòlt, sal, 40 gr de sucre roig

Una ceba tendra

Un dent d´all

Un tros de gingebre fresc

Mig manat de julivert i mig de cilantre

4 pans d´hamburguesa

Mostassa de Dijon (opcional)

 

Començarem preparant les hamburgueses: piquem ben petit la ceba tendra, una dent d´all, el gingebre fresc, el julivert i el cilantre. Ho barregem amb la carn, juntament amb el tandoori, i ho deixem reposar una mitja hora. Mentrestant tallem a rodanxes les albergínies, les salem, i les deixem suar en un colador una bona estona. Ens posem a fer el “chutney” de mango, sofregint l´all i la ceba primer, per afegir-hi a continuació el mango tallat a daus, el sucre i tota la resta d´ingredients. Ho portem a ebullició i deixem coure a foc mig, tapat, cinc minuts. Tot seguit continuem amb la cocció, ja mig destapat, uns deu minuts més. Donem forma a les hamburgueses, fregim les albergínies, fem les hamburgueses i muntem el plat: part de sota del pa d´hamburgueses untat amb mostassa, alberginia, hamburguesa, dues làmines de mozzarella i finalment el “chutney” de mango. Brutal.

IMG_1797

~ per picanyol a 07/03/2016.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: