Crema freda de carbassó i iogur (7/88)

Aquesta sí que, tal i com diu el seu nom, està concebuda com a crema “freda”. I sí, funciona, tot i que en el meu cas em va quedar massa líquida (malgrat seguir escrupulosament les mides de la recepta del llibre) i vaig haver d´afegir-hi iogur. La propera vegada, menys líquid d´entrada.

Ingredients:

800 gr de carbassó

1 Iogur natural

1/2 litre de brou de verdures o de pollastre (i un quart més x si les mosques, apart)

1 ceba tendra gran

1 culleradeta d´orenga

1 culleradeta de farigola seca

1 culleradeta de sèsam torrat

sal, pebre

 

Saltejar el carbassó i la ceba, salpebrat. Afegir les herbetes i el sèsam, mullar amb el brou i coure 15 minuts. Deixar refredar i triturar-ho juntament amb el iogur. Rectificar de sal i pebre i esperar un dia a menjar-ho.

IMG_0629

~ per picanyol a 09/12/2015.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

 
A %d bloguers els agrada això: