Salmó marinat (27/36)

Excel.lent manera de convertir un salmó fresc en curat, en un aperitiu fantàstic o en un complement per a molts altres plats. Està marinat amb més coses que mostassa (grans, de fet) i conyac, d´aquí que no hagi titulat la recepta de la seva manera original.

Ingredients:

1 filet de salmó, llom, sense pell ni espines de mig kilo aprox

50 ml de cognac

1 cullerada d´anet picat

1 cullerada de llavors de mostassa

1 cullerada de pell de llimona ratllada

1 culleradeta de pebre vermell dolç

1 culleradeta de bitxo picat

1 cullerada de pebre negre matxacat

1 cullerada de sucre

1 cullerada de sal

 

Tan senzill com barrejar bé els ingredients (en un bol, per exemple), posar-ne una petita quantitat a la base d´un “tupper”, el llom de salmó a sobre, mullar-ho amb el cognac i enterrar el salmó amb la barreja d´ingredients assenyalada. Deixar-ho tapat a la nevera tres dies. Podeu després utilitzar-ho d´aperitiu com si fós salmó fumat, amb torradetes i mantega, o tallat a daus en una amanida…

IMG_0706

~ per picanyol a 21/10/2015.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: