Entrepà de rosbif, advocat i cebetes glassejades (20/36)
Recepta vàlida per quan us hagi sobrat rosbif…tot i que l´autor l´explica partint de la base que primer de tot es fa un rosbif. Jo, la veritat, mai en faria un només per menjar-me tot seguit un entrepà, però sí he de dir que com a cuina d´aprofitament és un gran recurs, i només has de fer unes cebetes glassejades.
Ingredients:
rosbif (les sobres que tingueu…)
1 o dos advocats
llimona
sal, pebre
cebetes del platillo (les petitetes)
Pelem les cebetes (si les escaldem breument es pelaran millor) i les posem en una cassoleta amb mantega, sucre roig i una mica de xerès o conyac, poquet. les tapem a ras amb paper sulfuritzat fent-li un foradet al mig a mode de xemeneia i deixem que es vagin coent lentament fins que estiguin ben tendres i glassejades, caramelitzades. Aixafem l´advocat barrejant-lo amb suc de llimona, sal i pebre i muntem l´entrepà: l´advocat a mode de mantega, la carn i les cebetes.
La veritat és que està de vici!!!