Tagin de xai amb fruita seca

Podriem dir que és com un pollastre de Nadal però amb xai, i sense farcir! Ara, queda espectacular, de veritat.

Ingredients:

1 espatlla de xai desossada (o no)

2 cebes

1 branca de canyella

1 cullerada de cúrcuma en pols

la pela de mitja taronja

coriandre i julivert fresc

mig litre de brou de carn

prunes, orellanes, ametlles

2 cullerades de mel

1 culleradeta de canyella en pols

 

Talleu la carn a daus grossos i enrossiu-la. Podeu optar també (com jo) per fer-la en tres o quatre talls grossos. Incorporeu-hi la ceba i més tard feu el mateix amb la cúrcuma i la branca de canyella. Tot seguit hi afegiu la pell de taronja, el julivert i el coriandre i ho cobriu amb el brou, tapant-ho i deixant-ho coure durant uns tres quarts d´hora aprox. Moment de posar-hi la fruita, la mel i la canyella en pols mitja horeta més, la meitat del temps tapat i després destapat. Si cal, quan ja estigui, retireu la carn i la fruita i deixeu que la salsa redueixi més a fi que agafi millor textura. Abans de servir-ho millor que estigui tot junt de nou uns minuts tapat i fora del foc.

IMG_8214

~ per picanyol a 25/02/2015.

Una resposta to “Tagin de xai amb fruita seca”

  1. Reblogged this on Celler-Adocse.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: