Macarrons amb salsitxes, xampis i alls tendres (7/36)

Un plat de pasta diferent la novetat principal del qual resideix en utilitzar llet evaporada en comptes de crema de llet, més lleuger i més sa…també més bo? Això ja depèn de cadascú!

Ingredients:

400 gr de macarrons (o una pasta similar)

10 salsitxes o 3 butifarres

300 gr de xampinyons

100 grams d´alls tendres

8 cullerades de llet evaporada

1 cullerada de mostassa

100 ml de vermut blanc (o vi)

1 llimona

parmesà ratllat

oli d´oliva

sal, pebre

 

Mentre posem l´aigua a bullir fem les salsitxes o les butifarres. Podeu tallar-les a rodanxes o com us vingui més de gust! En la mateixa paella sofregiu els alls, saltegeu els xampinyons i ho desglasseu amb el vermut. Afegim la mostassa i ja fora del foc la llet i la carn…jo crec que ho vaig tornar al foc i la vaig cagar, ho hauré de tornar a probar, el plat estava molt bo! Ah, barregeu la pasta amb el preparat de la paella, suc de llimona, una mica de l´aigua de la cocció i parmesà ratllat…

IMG_8096

~ per picanyol a 11/02/2015.

Una resposta to “Macarrons amb salsitxes, xampis i alls tendres (7/36)”

  1. Reblogged this on Celler-Adocse.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

 
A %d bloguers els agrada això: