Macarrons amb salsitxes, xampis i alls tendres (7/36)
Un plat de pasta diferent la novetat principal del qual resideix en utilitzar llet evaporada en comptes de crema de llet, més lleuger i més sa…també més bo? Això ja depèn de cadascú!
Ingredients:
400 gr de macarrons (o una pasta similar)
10 salsitxes o 3 butifarres
300 gr de xampinyons
100 grams d´alls tendres
8 cullerades de llet evaporada
1 cullerada de mostassa
100 ml de vermut blanc (o vi)
1 llimona
parmesà ratllat
oli d´oliva
sal, pebre
Mentre posem l´aigua a bullir fem les salsitxes o les butifarres. Podeu tallar-les a rodanxes o com us vingui més de gust! En la mateixa paella sofregiu els alls, saltegeu els xampinyons i ho desglasseu amb el vermut. Afegim la mostassa i ja fora del foc la llet i la carn…jo crec que ho vaig tornar al foc i la vaig cagar, ho hauré de tornar a probar, el plat estava molt bo! Ah, barregeu la pasta amb el preparat de la paella, suc de llimona, una mica de l´aigua de la cocció i parmesà ratllat…
Reblogged this on Celler-Adocse.