Harira amb arròs i figues seques (46/135)

la “harira” és una sopa contundent que normalment porta algún tipus de llegum i herbes aromàtiques com per exemple el cilantre. Aquí a més hi posen arròs i un ou, amb un toc final de fiques seques que li va sensacional al plat!

Ingredients:

100 gr de cigrons

100 gr de pit de pollastre

1 manat de cilantre

1 manat de julivert

1 ceba

1 tasseta d´arròs

una mica de cúrcuma

1 cullerada de concentrat de tomàquet

1 cubet de brou de pollastre

4 ous

1 branca d´api

Posem a bullir l´aigua per fer l´arròs mentre piquem el julivert, el cilantre, l´api i la ceba. Posem oli en una cassola i quan sigui calent hi afegim la ceba, la sofregim i tot seguit i posem la resta d´ingredients que acabem de picar, el pollastre tallat petit i els cigrons. Uns pocs minuts més tard fem el mateix amb la cúrcuma, el concentrat de tomàquet i el cubet de pollastre esmicolat. Afegim un litre d´aigua i deixem coure uns vint minuts. Si heu d´espessir feu-ho amb farina dissolta prèviament amb aigua, a mi no em va fer falta. Hi posem l´arròs, que l´havíem deixat un xic cru, i al final hi posem els ous. Un parell de minuts i llestos, només manca posar-hi les fiques seques tallades a trossets, hi donen un toc fantàstic!.

IMG_4897

~ per picanyol a 09/12/2013.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

 
A %d bloguers els agrada això: