Gaspatxo de síndria (11/69)

Fa anys no se´n sentia a parlar gens d´aquest tipus de gaspatxo, de fet fins i tot sonava extrany. Ara ja te´l trobes fins i tot als restaurants de menú al migdia. A casa fa temps que l´Anna en fa un on hi posa a parts iguals síndria i tomàquet, a més a més d´una mica de pebrot vermell. I res més. Aquest que su presento ara és més aviat clàssic, de fet substitueix el tomàquet per síndria.

Ingredients:

750 gr de síndria neta

1/2 cogombre

1 iogurt natural

1 ceba petita

1/2 pebrot vermell

6 cullerades d´oli extra verge

sal, pebre

unes fulles d´alfàbrega

una mica de vinagre

Doncs bé, cap secret: posar tots els ingredients a la batedora, fulles d´alfàbrega incloses, passar-ho pel xinès i reservar-ho a la nevera unes quantes hores. De fet està més bo d´un dia per l´altre!

IMG_4059

~ per picanyol a 01/08/2013.

Una resposta to “Gaspatxo de síndria (11/69)”

  1. Reblogged this on Celler-Adocse.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

 
%d bloggers like this: