Porros amb ou i vinagreta picant (34/60)

Recepta potser més vàlida per a l´estiu que per a l´hivern, però bé, uns porros bullits i menjats a temperatura ambient amb un ou dur i una bona vinagreta sempre són una opció més que interessant, no?

Ingredients (4 px):

12 porros

1 ceba vermella

1 pebrot verd

1 pastanaga

2 ous durs

1/2 llimona

1 bitxo sec

oli extra verge

vinagre blanc

sal i pebre

Tallem a trossets la ceba i el pebrot i els posem a marinar amb la llimona. Posem a bullir els porros fins que estiguin ben tovets i els reservem, i mentrestant posem també a coure els ous. Fem una vinagreta amb vuit parts d´oli i dues de vinagre, la sal, el pebre i el bitxo tallat petitet, només la pell en un pot amb tapa. Quan els porros estiguin a temperatura ambient posem per sobre la ceba i el pebrot escorreguts, els ous tallats a daus petits i per sobre de tot la vinagreta, rectificant si cal de sal i oli. Super bo!

porros

~ per picanyol a 15/12/2012.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

 
%d bloggers like this: