Tagliatelle amb cecina i pèsols (47/88)

Boníssima recepta! Sí, ja, els pèsols mai han estat sant de la meva devoció…però si són del teu hort, petits, i escaldats tot just trenta segons, màxim un minut, doncs la veritat és que molen, ja ja…i amb pasta i cecina, encara més.

Ingredients:

400 gr de tagliatelle (verds, d´espelta eco, super recomanables)

100 gr de cecina (o bressaola)

uns quants pèsols…

2 ous

2 dents d´all

formatge ratllat (opcional)

 

Mentre bullliu la pasta talleu la cecina a juliana, escaldeu els pèsols, sofregiu els alls i després salteu un moment els tagliatelle en la mateixa paella dels alls. Abans d´emplatar barregeu els ous batuts amb la pasta i la cecina, salpebreu i si voleu hi poseu parmesà ratllat per sobre. O pecorino. Boníssim!

IMG_1095

~ per picanyol a 11/04/2016.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

 
A %d bloguers els agrada això: