Arròs caldòs amb conill i carxofes

Conill, carxofes, arròs…esplèndida combinació! Caldós? No ho havia provat mai…

Ingredients:

300 gr d´arròs bomba

1 conill tallat a octaus

1/2 pebrot vermell

1/2 pebrot verd

1 ceba

2 nyores

4 carxofes grosses

1 litre i mig de brou de conill

2 tomàquets madurs ratllats

farigola, romaní

sal, pebre, oli d´oliva

 

Enrossirem primer el conill, salpebrat, en una cassola ampla i fonda. El retirem i al seu lloc hi fem un bon sofregit, posant-hi en aquest ordre ceba, all, els pebrots i els tomàquets, però no de cop, eh! Finalment hi posem les carxofes, a quarts, i la carn hidratada de les nyores. I abans del brou, clar, l´arròs. L´anacarem bé i mullem amb molta generositat, ja que es tracta que sigui caldós de veritat, juntament amb les herbes aromàtiques. En uns 16/18 minuts pot estar llest, rectifiqueu de sal i serviu.

IMG_1264

~ per picanyol a 17/03/2016.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

 
%d bloggers like this: