Seitons farcits d´olives (43/88)

Una troballa. Mira que fa temps que compro safates de seitons ja sense l´espina, els enfarino i els fregeixo i…mai havia pensat en farcir-los. Aquí us explico una recepta i d´aquí uns dies una altra.

Ingredients:

mig quilo de seitons

75 gr d´olives verdes sense pinyol

35 gr de parmesà ratllat (aprox)

2 dents d´all

una mica de pa ratllat

julivert

farina

 

Tan senzill com picar ben petit i ben fi el julivert, l´all i les olives, barrejar-ho amb el parmesà i el pa ratllats i anar fent petits entrepans de seitons…

IMG_1006

Després…el de sempre, amb compte. Un plat amb farina, enfarinem els seitons i els fregim en oli ben calent, amb compte, sobretot al moment de girar-los! I voi-là!

IMG_1007

~ per picanyol a 16/03/2016.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

 
%d bloggers like this: