Crema de carbassa, pastanaga i formatge de cabra (Sopa Yeti, 39/88)

Aquesta crema no tindria res d´excepcional, sobretot pensant que ja he publicat més d´una on la protagonista principal és la carbassa, si no fós per l´increíbel aportació del formatge de cabra, que li dona un gir totalment inesperat i al converteix en una petita exquisidesa.

Ingredients:

800 gr de carbassa

1 patata

4 pastanagues

1 ceba

1 dent d´all

1 litre de brou de verdures

75 gr de formatge de cabra (tipus rulo)

1 cullerada de pebre vermell dolç

1 branca de canyella

sal, pebre

 

Daurem les pastanagues, la cena i l´all en una cassola, amb oli d´oliva, uns deu minuts. Incorporem la carbassa i la patata amb la branca de canyella, salpebrem, afegim el pebre vermell i seguim daurant tot el conjunt uns deu minuts més. Mullem amb el brou tot deixant que es cogui a foc tranquil uns trenta minuts. Triturem (treieu la branca de canyella!), afegim el formatge tallat a trossos petits, tornem a triturar (millor amb la termomix, si en teniu…de fet tot el procés es pot fer amb aquest artilugi) i ho servim calent o a temperatura ambient. Boníssim, i aguanta bé a la nevera uns quants dies.

IMG_0921

~ per picanyol a 26/02/2016.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: