Tzatziki de fonoll (37/88)

Excel.lent i sorprenent aperitiu, i una gran sortida per al fonoll, apart de les amanides i algún tipus de peix, ideal per aperitius.

Ingredients:

un fonoll

2 iogurs tipus “grec”

1 cullerada de menta fresca picada

1 llimona

un xic de comí mòlt

sal, pebre

oli d´oliva extra verge

 

Tallem el bulb del fonoll molt petit i molt fi, ben picat, i el reservem amb sal durant uns quinze minuts. Menstrestant piquem les fulles de menta i les barregem amb el suc d´una llimona, dos iogurts, sa, pebre i un raig d´oli d´oliva. Si voleu poseu-hi també una mica de comí mòlt. Tot seguit ho barregeu bé amb el fonoll i ho reserveu a la nevera una bona estona abans de servir-ho, per exemple, amb unes branquetes d´api o, millor, amb uns bastonets de pastanaga.

IMG_0974

~ per picanyol a 24/02/2016.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: