Pastís de xocolata i albergínia (30/88)
Albergínia a un pastís de xocolata? Per als talibans de la xoco això pot ser el més semblant a una aberració, però us asseguro que té el seu punt, que la textura és interessant i el sabor, particular, també. I fàcil i ràpid de fer.
Ingredients:
1 albergínia
25 gr de cacau en pols
150 gr de xocolata negra
2 ous
100 gr de mel
30 gr d´ametlla molta
1 cullerada de Cointreau
Posem el forn a escalfar i escalibem l´albergínia. L´autor del “Comidista” la fa al microones, vuit minuts. Jo doncs no em feia gaire gràcia i vaig optar pel forn. Ratlleu la xocolata i la barregeu amb l´albergínia cuita, xafant-la de pas. La resta d´ingredients els juntem en un vas triturador i hi passem el turmix. Després ho juntem tot i ho enfornem entre 30 i 40 minuts a 180 graus. Ho podeu servir acompanyat de iogur batut amb una mica de curry o cúrcuma en pols.