Pastís de xocolata i albergínia (30/88)

Albergínia a un pastís de xocolata? Per als talibans de la xoco això pot ser el més semblant a una aberració, però us asseguro que té el seu punt, que la textura és interessant i el sabor, particular, també. I fàcil i ràpid de fer.

Ingredients:

1 albergínia

25 gr de cacau en pols

150 gr de xocolata negra

2 ous

100 gr de mel

30 gr d´ametlla molta

1 cullerada de Cointreau

Posem el forn a escalfar i escalibem l´albergínia. L´autor del “Comidista” la fa al microones, vuit minuts. Jo doncs no em feia gaire gràcia i vaig optar pel forn. Ratlleu la xocolata i la barregeu amb l´albergínia cuita, xafant-la de pas. La resta d´ingredients els juntem en un vas triturador i hi passem el turmix. Després ho juntem tot i ho enfornem entre 30 i 40 minuts a 180 graus. Ho podeu servir acompanyat de iogur batut amb una mica de curry o cúrcuma en pols.

IMG_0882

~ per picanyol a 07/02/2016.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: