Amanida rosa (25/88)

Un nom massa simple potser, però bé, tampoc és que sigui tan important això, no? Estem davant d´una típica “ensaladilla rusa” però tunejada, millorada en escreix, i molt gustosa. Això sí, t´ha d´agradar la remolatxa, ja que si la treus ja no tindràs una amanida “rosa”…

Ingredients:

2/3 patates

2 remolatxes

100 gr de favetes

200 gr de bonitol, tonyina o verat de llauna

100 gr d´olives sense pinyol

8 anxoves

3 ous

oli d´oliva

sal, pebre

 

Bé, tan senzill com anar bullint els dos primers ingredients (la remolatxa, si la compreu crua, podeu fer-la al forn i quedarà més gustosa) i quan estiguin freds tallar-los a daus i barrejar-los amb la resta. Coure dos dels tres ous, i amb el tercer fer una maionesa,  on hi posarem les anxoves. Espereu a salar-ho després d´haver-hi barrejat la maionesa ja que pot ser que no faci falta, i tindreu una super amanida ideal per a picnics o menjars fora de casa, clar que a casa també la podeu menjar!

IMG_0844

~ per picanyol a 28/01/2016.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: