Crema de carbassa i pera amb pinyons (11/88)

Interessant combinació! No queda dolça malgrat els seus ingredients, probablement gràcies a les fulles de sàlvia…i a la dosis de picant que vulgueu posar-hi.

Ingredients:

750 gr de carbassa

2 peres mitjanes

100 gr de iogur

1 litre de brou de pollastre (o de verdures)

50 gr de pinyons

1 ceba

100 ml de brandy

1 culleradeta de pebre vermell picant

unes fulles de sàlvia

una branca de canyella (opcional)

sal, pebre, oli, mantega

 

Doncs…daurar la ceba amb la mantega, afegir-hi la carbassa tallada a daus, posar-hi el pebre vermell i la sàlvia picada, salpebrar, seguir cuinant-ho durant uns cinc minuts,  incorporar la pera a trossos i mullar amb el brandy. Quan s´hagi evaporat l´alcohol, aprox un parell de minuts, mullar amb el brou i coure durant vint minuts aprox. Triturar ben fi. La podeu pendre calenta o freda. Si és freda trobo que el iogur queda millor que si es calenta, però com vulgueu. En qualsevol dels dos casos l´incorporeu just abans de servir-la, amb una pinyons saltejats a la paella.

IMG_0739

~ per picanyol a 21/12/2015.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: