Arròs melòs amb costella (13/88)

Doncs sí, un arròs melòs amb costella, vaja, un arròs a la cassola de tota la vida, però només amb costella de porc. Boníssim, clar.

Ingredients:

1/5 kilo de costella de porc

250 gr d´arròs rodó de Pals

1 ceba de Figueres

2 dents d´all

2 tomàquets de pera madurs

3/4 litre de brou de pollastre

pebre vermell picant

farigola i romaní

 

Començarem marinant la costella, tallada, amb les herbes, salpebrada i amb oli. Una horeta ben bona. La netegem i l´enrossim, la retirem i al mateix oli sofregim la ceba, l´all i el tomàquet (sense pell ni llavors) en aquest ordre. Una mica de pebre vermell, recuperem la costella, donem unes voltes, anacarem l´arròs i finalment mullem amb el brou. I deixem coure, remenant a consciència de tant en quant fins que estigui al seu punt…

IMG_0671

 

 

~ per picanyol a 16/12/2015.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: