Albergínies marinades (6/88)

La textura que s´aconsegueix en aquesta recepta és sorprenent, mai haguessiu dit que estaven fetes al forn 40 minuts! Després es refreden i marinen 24 hores, i ja tenim llest un altre fantàstic acompanyament a un plat de carn, peix o el que sigui d´albergínies, super sanes i super bones!

Ingredients:

2 albergínies grosses

1 dent d´all

1 tros de gingebre fresc

1 llima

1 cullerada d´alfàbrega fresca picada (mig manat)

1 cullerada de menta fresca picada

Oli d´oliva extra verge

sal, sucre, pebre

 

Tallem les albergínies a rodances d´un dit de gruix i les posem en un bol amb força aigua i sal amb un pes a sobre, així ens assegurem que estan sumergides de debò. Passada aquesta estona les sequem i enfornem a 180 graus 20 minuts per cara, en una safata sense superposar-les. Mentrestant podeu preparar la marinada barrejant l´oli (unes quantes cullerades) amb el suc de la llima, l´all i el gingebre a trossos, mitja cullerada de sucre, la menta i l´alfàbrega picades. Quan les albergínies s´hagin refredat després dels 40 minuts en total de forn les poseu en un tupper o recipient que pogueu tapar, hi tireu la marinada per sobre i ho reserveu a la nevera un mínim de tres hores, ideal d´un dia per l´altre!

IMG_0635

~ per picanyol a 08/12/2015.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: