Crema de pastanaga, carbassa i alvocat (5/88)

Una nova versió de crema de verdures amb la peculiaritat de l´alvocat, que li dona un gust i una consistència especial i diferent.

Ingredients:

4 pastanagues

1 nap, 1 ceba, 1 porro

300 gr de carbassa

1 litre de brou de verdures…potser menys!

1 alvocat

1 taronja sanguinia

gingebre fresc

sal, pebre

 

Heu de sofregir totes les hortalises, començant per la ceba i el porro, després el nap, la pastanaga i la carbassa per mullar-ho finalment amb el brou i deixar-ho coure uns quinze minuts. El gingebre el podeu sofregir també o posar-lo ara, en cru, amb l´alvocat. La taronja sanguinia podeu canviar-la per una taronja normal, es per posar-la en el seu suc al final. No en poseu massa que pot dominar…i no convé, es tracta només de donar-li un toc!

IMG_0617

~ per picanyol a 01/12/2015.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: