Albergínies especíades (2/88)

Adoro les albergínies. De totes les maneres possibles. I mai les havia menjades com a les receptes que expliquen en aquesta edició del “Comidista”. Aquestes, bé, de fet totes les receptes són més aviat com a acompanyament d´un altre plat, ni que sigui amb un senzill cuscús, tot i que aquí explico només la recepta tal cual ho fan al llibre.

Ingredients:

3/4 albergínies

2 dents d´all

1 ceba

2 cullerades de suc de llimona i una mica de ratlladura de la seva pell

1 cullerada de ras-el-hanout i una de garam masala

75 gr de mantega

sal, pebre

suc de llima (opcional)

cilantre picat (opcional)

 

Tallar la ceba i les albergínies a daus no gaire grossos. Fondre la mantega en una paella i quan estigui marronosa tirar-li els dents d´all picadets i els daus d´albergínia (salpebrats) i ceba, donar unes voltes per afegir-hi les espècies i deixar coure tapat, i a foc lent, una mitja hora. Fora ja del foc i de la paella podeu posar-hi el suc de llima i el cilantre. A la recepta diu que xafeu les albergínies, jo no ho vaig fer pas…

IMG_9834

~ per picanyol a 25/11/2015.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: