Amanida de bacallà amb mongeta tendra i pebrot

Una senyora amanida que de fet és un plat únic en tota regla: bacallà, mongeta, ou mollet…té de tot, molt recomanada.

Ingredients:

mig kilo de bacallà

mig kilo de mongeta perona

4 ous

2 pebrots vermells grossos

maionesa (ou, oli, sal, llimona)

sal, pebre

 

El bacallà el farem confitat, en un cassó amb l´oli no gaire calent, uns 80 graus, i molt poca estona, tot just quan les làmines es comencin a separar ja està llest. Mentrestant podem fer la mongeta al vapor i els pebrots escalibats al forn. Els ous els hem de coure un màxim de cinc minuts, cinc i mig màxim (tot i que el mollet de veritat són 4´30…). La maionesa la podem tunejar una mica amb gingebre ratllat i posant-hi llima (suc i ratlladura) en comptes d´unes gotes de suc de llimona o de vinagre.

I ho muntem en un aro d´acer o com el tingueu fent capes amb els diferents ingredients, acabant amb l´ou partit per la meitat.

IMG_0872

~ per picanyol a 02/11/2015.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: