Sopa freda de tomàquet i mango amb gambes picants (22/36)

Bé, això de “sopa freda” és una mica un eufemisme…podriem dir-li gazpatxo amb mango i gambes però no porta el mateix, així que deixem-ho tal qual!

Ingredients:

i kg de tomàquet madur

2 mangos madurs

1 ceba tendra

150 ml d´oli d´oliva extra verge

3 cullerades de vinagre de xerès

200 gr de cues de gambes

2 dents d´all

1 culleradeta de pebre vermell picant

1 culleradeta de barreja xina de cinc espècies (0 una barreja de gingebre, clau, canyella i anís)

sal

 

Coure les cues de gamba un mínut amb aigua i força sal. Posar-les en un bol i afegir-hi els alls picadets, sal, oli i les espècies. Ho tapem i reservem a la nevera.

Triturem els tomàquets, mangos, ceba, oli, vinagre, ho passem pel xino i ho deixem reposar a la nevera un mínim de tres hores.

Quan ho servim retirem l´all de les gambes…o no, si ho heu picat molt petit…

IMG_9576

~ per picanyol a 15/09/2015.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: