Salmorejo amb bacallà (21/36)

Senzilla i gran combinació, no sé com no se m´havia passat pel cap abans!

Ingredients:

750 gr de tomàquets molt madurs

150 gr de molla de pa del dia anterior

2 ous

1 dent d´all

50 ml de vi “fino”

150 ml d´oli d´oliva extra verge

sal

100 gr de bacallà dessalat

1/2 llimona

pebre negre en gra

 

Posem en un bol el bacallà amb una mica de suc de llimona, pebre en gra, oli d´oliva i una fulla de llorer. Ho reservem a la nevera.

Posem a coure els ous. Deu minuts a partir que l´aigua bulli. Ho reservem.

Triturem els tomàquets. Ho passem pel xino. Mullem el pa amb el vi i ho afegim al tomàquet, deixant-ho reposar uns minuts. Hi afegim els ous, bé, un d´ells, l´altre el podeu deixar per decorar o posar-lo també, com vulgueu. Ho triturem de nou afegint l´oli a poc a poc i ho deixem reposar a la nevera unes hores, dues mínim, abans de menjar-ho.

IMG_9624

~ per picanyol a 12/09/2015.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: