Cebiche de bonitol amb soja (17/36)

Una fantàstica troballa, un bingo assegurat…sempre que tingueu una excel.lent (i fresquíssima) matèria prima.

Ingredients:

Un bonitol de mig kilo aprox

El suc de tres llimes

Vinagre de vi blanc

salsa de soja (un parell de cullerades, aprox)

Una ceba vermella

Un bitxo picat (o pebre de cayena en pols)

Coriandre fresc picat

sal, pebre

 

El bonitol, si el teniu ja filetejat i sense espines ni pell (això últim complicat, la pell es super fina i fins i tot a la peixateria els hi costarà força treure-la), el talleu a daus. La ceba a juliana, i la deixeu reposar una bona estona en vinagre (mitja/una hora).

Barregeu el suc de llima, la salsa de soja i el picant. Ruixeu el peix, poseu per sobre la ceba, salpebreu al gust i ho deixeu uns quinze minuts màxim a la nevera. Quan ho aneu a servir hi escampeu coriandre (cilantre) fresc, picat, per sobre.

Sensacional.

 

IMG_8715

~ per picanyol a 16/07/2015.

Una resposta to “Cebiche de bonitol amb soja (17/36)”

  1. Reblogged this on Celler-Adocse.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: