Pit de pollastre confitat amb mango i olives negres
Interessant recepta que en primera instància vaig fer d´una manera força diferent al que deia la seva fitxa…manera que també explico perquè és igual de bona i interessant.
Ingredients:
2 pits de pollastre
1 cabeça d´alls
oli d´oliva
1 mango madur
polpa d´olives negres i/o olives negres sense pinyol
rúcula, tomàquet cherry (opcional)
Posem els pits de pollastre, sense pell, salpebrats i amb la cabeça d´alls sense pelar. Ho cobrim d´oli i ho confitem al forn tres o quatre hores a 80 graus. Pelem el mango i el triturem amb un xic d´aigua. Tallem el pollastre i el servim a sobre d´un llit de rucula amb puré de mango i olivada.
Una altra opció és marinar a la nevera unes hores els pits de pollastre tallats a filets, salpebrats, amb oli d´oliva i talls de mango, amb alls laminats. Tot seguit els fem a la planxa i ho servim igual, però amb les olives tallades ben petites i uns tomàquets cherry.
Reblogged this on Celler-Adocse.