Quixe de patata, ceba i formatge manxego

Sorprenent quixe! Bona bona!

Ingredients:

1 rotlle de massa de pasta brisa pre-cuinada

250 gr de patates

2 manats de ceba tendra

250 gr de formatge manxego curat i ratllat

5 ous

100 ml de llet

200 ml de nata líquida o iogurt

sal, pebre negre

 

Poseu les patates a bullir. Mentrestant escalfeu el forn i quan estigui a 200 (o la temperatura que recomana el fabricant de la massa) feu la pre-cocció de la massa, punxant-la o amb pesos al damunt. Idem si ho feu amb massa de pasta brisa casolana. Peleu les patates i les lamineu, i quan la massa estigui a punt abaixeu el forn a 160 graus. Talleu la ceba a juliana. En un bol batem els ous amb la llet i la nata, posem les patates i la ceba a soobre de la massa, el formatge i finalment la prepararció líquida per sobre. O ho podeu barrejar tot al bol i abocar-ho junt. En principi amb 40 minuts de forn en tindreu prou, però comproveu-ho! Jo recomanao servir-la amb amanida, quelcom fresc, és ideal!

IMG_8885

~ per picanyol a 28/06/2015.

Una resposta to “Quixe de patata, ceba i formatge manxego”

  1. Reblogged this on Celler-Adocse.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

 
A %d bloguers els agrada això: