Cebiche de gambes amb llet de coco

Excel.lent, fàcil, ràpida…una delicia!

Ingredients:

16 gambes vermelles

sal, pebre

4 llimes

1 ceba vermella petita

1 culleradeta de pasta d´ají groc peruana (o quelcom picant…)

1-2 bitxos frescos

fulles de coriandre

1 mango

150 ml aprox de llet de coco

 

Pelem les gambes, les salpebrem i les cobrim amb el suc de les llimes, juntament amb la ceba tallada en juliana fina, els bitxos i l´ají. Hi afegim les fulles de coriandre picades i ho posem a la nevera, filmat, que marini uns 45 minuts aprox. Pelem el mango, el tallem a dauets i el barregem amb la preparació anterior, juntament amb la llet de coco. Ho barregem suaument i ho servim amb una mica d´oli d´oliva extra verge si voleu.

IMG_9113

~ per picanyol a 27/06/2015.

Una resposta to “Cebiche de gambes amb llet de coco”

  1. Reblogged this on Celler-Adocse.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

 
A %d bloguers els agrada això: