Bonitol amb tomàquet (15/36)

Un clàssic! Què més es pot dir? Doncs que fa honor a la fama!

Ingredients:

600 gr de bonitol

750 gr de tomàquet madur

1 pebrot verd

2 cebes

1 dent d´all

oli d´oliva, sal i pebre

 

Piquem les cebes, l´all i el pebrot. Escaldem els tomàquets, treiem la pell i les llavors i el tallem a daus. Marquem el bonitol tallat a rodelles, salpebrat, uns deu segons per cada banda. Fem el sobregit en aquesta mateixa cassola, i quan estigui ben poxat el passem pel passapurés. Tornem la salsa a la cassola i quan tingui una bona consistència hi posem els trossos de peix, un minut, i ho tapem enretirant-ho del foc , deixant que s´acabi de fer uns minuts més.

Diuen que és més bo l´endemà, però llavors la cocció del bonitol ha de ser mínima…

IMG_8708

~ per picanyol a 01/06/2015.

Una resposta to “Bonitol amb tomàquet (15/36)”

  1. Reblogged this on Celler-Adocse.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: