Broquetes de musclus

Un aperitiu boníssim!

Ingredients:

1 kilo de musclus

farina

100 ml d´oli d´oliva extra verge

25 ml de vinagre de vi blanc

1 gra d´all picat

coriandre fresc picat

1/2 got de vi blanc

1 fulla de llorer

1 clau d´espècia (o una mica de pols de clau)

sal, pebre

 

Primer obrirem els musclus, al vapor preferentment, en una paella amb una mica d´oli o de vi blanc, etc. Els retirarem de les seves respectives closques i els reservarem. Per fer la salsa, o la vinagreta millor dit, barrejarem en un bol i ho emulsionarem amb unes barilles. Enfarinem finalment els musclus, els posem en unes broquetes i els fregim en oli ben calent. Ho passem a un plat amb paper absorbent i ho servim tot seguit amb la vinagreta per sobre.

IMG_8711

~ per picanyol a 31/05/2015.

Una resposta to “Broquetes de musclus”

  1. Reblogged this on Celler-Adocse.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: